Samen staan we sterk voor de veiligheid in uw wijk

RSV-ZHZ: Afgelopen woensdagavond 15 mei 2024 trotseerden lopers van Buurttoezicht Sliedrecht, Buurtpreventieteam Gorinchem-Oost en Wijkpreventie Zwijndrecht de regen om in het kader van samenwerking een ronde in Zwijndrecht te lopen.

De doelstelling van deze avond was om de contacten onderling te verstevigen en te leren van elkaar. Door bij elkaar in de spreekwoordelijke keuken te kijken, te zien/horen waar de andere teams tegenaan lopen en ervaringen uit te wisselen bouwen we een band op met elkaar en weten we elkaar sneller te vinden met ideeën/acties en preventieve maatregelen.
Behalve dat er veel gesproken is over de verschillende zaken waar elk van de teams tegen aan liep, was het ook gezellig en leuk om elkaar weer te zien. Natuurlijk onder het genot van een paar kopjes koffie en thee met lekkere koeken erbij.

Vanwege de Verkerkloop die ook die avond in Zwijndrecht veel mensen op de been bracht, was het vrij rustig in de wijk waarin de teams liepen. Maar dat nam niet weg dat er genoeg gekletst werd over en weer. Na een regenachtige ronde kwamen we weer op de thuisbasis terug van Wijkpreventie Zwijndrecht om nog na te praten en te genieten van een warme drank (koffie/Thee) om de natte kleding weer op te laten drogen.
Er is ook gesproken over de inzet van de vereniging RSV-ZHZ en met name hoe we elkaar daarin kunnen versterken. Kortom een vruchtbare avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Natuurlijk een dank je wel Wijkpreventie Zwijndrecht voor de warme ontvangst die wij als lopers van Buurttoezicht Sliedrecht en Buurtpreventieteam Gorinchem-Oost kregen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van adviezen en tips om uw eigen veiligheid en die van uw omgeving te vergroten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

RSV-ZHZ

Geplaatst in Buurtpreventie, Gorinchem, Preventie, RSV-ZHZ, Sliedrecht.