Bestuur RSV-ZHZ

Penningmeester Bianca Schrandt-Wit

Ik ben Bianca Schrandt-Wit , penningmeester van R.S.V Z-H-Z. Ook ben ik buurttoezichthouder van Buurttoezicht Sliedrecht en loop ik maandelijks een aantal rondes in Sliedrecht ten behoeve van de veiligheid in een bepaalde wijk en ondersteun ik de coördinator van Buurttoezicht Sliedrecht. Ik ben penningmeester geworden van deze vereniging omdat ik van mening ben dat als je de krachten van verschillende buurttoezichten en buurtpreventies bundelt en een goede samenwerking onderling uitdraagt, een betere bijdrage kan leveren aan de veiligheid van de burger en voor de burger in verschillende gemeentes. Tevens om elkaars kennis en kunde te delen ervaar ik als zeer positief!

Secretaris Sannie Burmester

Ik ben Sannie Burmester en Secretaris van R.S.V Z-H-Z. Mijn motto is altijd: “Samen krijg je meer voor elkaar”, dat is dan ook de reden waarom ik enkele jaren geleden begonnen ben als vrijwilliger in Gorinchem Oost bij de Buurtpreventie door samen met andere vrijwilligers rond te lopen in de wijk. Hierdoor krijg je meer inzicht in hetgeen er in je wijk gebeurd en contact met de oudere bewoners. De samenwerking met Buurtpreventie Oost, gemeente, Politie en andere lokale partners is wel hetgeen ons sterk maakt om ook in dit verband samen met elkaar te zorgen dat de wijk veilig, sociaal en toegankelijk is en blijft. Gelukkig hebben we bij de Buurtpreventie een hoop mede vrijwilligers die net zo enthousiast zijn als ik hierover. Door ook regionaal mijzelf in te zetten als vrijwilliger samen met de bestuursleden, de leden, de politieke partijen, Politie en andere partners van de R.S.V. Z-H-Z hoop ik de samenwerking te verstevigen, kennis te delen/uit te breiden en leuke acties met elkaar op te zetten. Als mij dit alles enkele uurtjes per maand kost dan denk ik dat dit welbestede uren zijn die ik met liefde geef.

Bestuurslid Gertjan Kleinbloesem

Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen in hun eigen woonomgeving. Door met elkaar op te letten kunnen we instanties als gemeente en politie tijdig op de hoogte brengen waardoor zaken snel opgepakt kunnen worden. Iedereen wil voor zichzelf of voor zijn/haar gezin een omgeving waarin je je veilig voelt. Als ik daar ook maar een klein beetje een bijdrage aan kan leveren is mijn doel al bereikt.

Bestuurslid Hans Schippers

De sociale controle, het weten van dingen die er spelen en het met elkaar veiliger maken van de buurt gaven mij de doorslag om mijzelf in te zetten bij Buurtpreventie.

Ik gun iedereen een gevoel van veiligheid.

Dit verkrijg je niet door aan de zijlijn te blijven staan maar door actieve inzet, samen met buurtgenoten.